Orbán országa

NAPI FRÁSZ

KITÖR A FRÁSZ, ha a holnapra gondolok. Minden napra jut egy mese a kormánytól, egy újabb elszegényedett család, meg egy újabb éhező gyerek.

Ez is az én blogom

ezomix.jpg 
Katt a képre.

Friss topikok

Archívum

A katolikus vallás nevében...

2013.01.23. 17:17 :: pusimk

2012.dec.15-én egy nő elment a  Németországban, a kölni Sürgösségi Központba. Dr Maiworm ügyeletes orvosnak elmondta, hogy megerőszakolták és segítséget kér. 

"Dr Maiworm átküldte a szommszédos St. Vincent Kórházba, amelyet a Katolikus  Cellites Alapítvány működtet.Az orvosok konzultációt hívtak össze, hogy mi tévők legyenek, mert féltek megcsinálni a vizsgálatot és az eseményutáni fogamzásgátlót felírni a nőnek. A konzultáció után a kölni bíboros, Joachim Meisner úgy döntött, hogy az orvosok ne végezzék el a vizsgálatot és ne írják fel a fogamzágátlót, mivel az
 " ellentétes a terhesség-megszakítást elutasító katolikus állásponttal"

Ennek következtében egy másik, a Szentlélek Kórház is, - amit szintén ez az alapítvány működtet - megtagadta a bűncselekmény áldozatául esett nő ellátását." Forrás

Köln pap.jpgA kölni bíboros, Joachim Meisner.

Egy megerőszakolt nőnek, a vallás nevében nem nyújtottak segítséget!
Milyen vallás az, amelyik egy bűncselekmény áldozatának nem nyújt segítséget?!
Sőt rákényszerítenék azt a nőt, hogy szégyenének, fájdalmának az eredményét kihordja és megszülje!

Miután napvilágra került a kölni bíborosnak, egyház egyik főemberének Joachim Meisnernek, ez a
lelketlen, szégyenteljes viselkedése, bocsánatot kér és pofátlanul tévedésre hivatkozik.Hol itt a tévedésre adó ok?! Számukra félreérthető és tévedesre adhat okot a megerőszakolás ténye? Minek kellett volna történni, ami szerintük egyértelmű? Ostoba hülyéknek nézik és lenézik az embereket.
Rendelkezni akarnak élet és halál fölött, megsértve, semmibe véve az ember önrendelkezési jogát és szabad akaratának a gyakorlását.  
Egy olyan egyház és vallás nevében, amely egyre jobban lejáratja magát a hazug dogmájával, a "lelki atyák" pedofil, erőszakos, alkoholista és korrupt botrányaival.


A XXI.sz. embereit az információ világában, nem lehet továbbra is hülyének nézni. Átlátják, felismerik a hazugságot, amivel az egyház, gúzsba akarja kötni őket. Ezért pártolnak el, egyre többen tőlük, amiért
az egyház senki mást, csak magát okolhatja.Ugye az ilyen ember ellenes "tévedés," próbálkozás, nem csak a német egyházakra jellemző?Nálunk is egyre erősebben követeli az egyház és az állam, a nőktől a kikényszerített gyermekszülést. Nem számít nekik, sem az anya, sem a gyermek jelenlegi és a jövőbeli helyzete, élete.



"A 2011. április 25-én elfogadott új alaptörvény kimondja: „Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az emberi élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.”


orbán semjén a kettős állampolgárság.jpg

                                       Kép: A két főokos.


Még egy ilyen hülye, ellentmondásos törvényt, Orbánékon kívül, nagyon kevés embernek sikerült volna létrehozni!
Kérdezem én, kit véd Orbánéknak ez a törvénye?
1.Mert ha az anyának joga van megőrizni az emberi méltóságát, akkor joga van megtagadni az anyaságot, ha azt úgy itéli meg, hogy a fennálló életkörülményeit hátrányosan befolyásolná, veszélyeztetetné.
Pl.  Veszélyben lenne a megélhetése, a létbiztonsága ha a terhesség és az anyaság vállalása, a keresetkiesés miatt, (már ha még van keresete) képtelen lenne a fennálló kölcsönei fizetésére, esetleg az alacsony jövedelme miatt nem képes magát és a gyermekét megfelelően ellátni stb.
Ebben az esetben viszont, nem érvényesülhet a magzatnak az élethez való joga.

2. Ha a magzatnak az élethez jogát védjük, akkor nem vehetjük figyelembe az anya emberi méltósághoz való jogát.

Hol van a szabad akarat joga? Hol van az önrendelkezési jog? Ha pedig minden rendben van, akkor nincs szükség egy ilyen törvényre.

Hát igen. Törvény Fidesz módra, vagy talán Ratkó Anna módra?!

ratkó anna 2 kicsi kép.jpg

A Rákosi rendszer (nem összekeverendő, az utána jövő Kádár rendszerrel) sötét diktatórikus ideje alatt hozott, 1953.febr.8.-án, Ratkó Anna eü. miniszter által aláírt és bevezetett "abortuszt tiltó törvény" súlyos börtön büntetésre itélte azt a nőt és orvost, aki terhesség megszakításon esett át, vagy ilyen műtétet végzett.
Megszületett az elhíresült szlogen, mi szerint:
„Asszonynak szülni kötelesség, lánynak szülni dicsőség!”

Kényszer szülésre kényszerítették a nőket akkor,amikor az emberek szegénységben,éltek hiszen alig voltak túl a háború borzalmain. Az élelmiszerek többségét pedig jegyre adták.Hiány volt mindenből.
Egy ilyen helyzetben lettek a családok gyermekvállalásra kényszerítve.

Iszonyatosra nőtt, a nem kivánt gyermekek meggyilkolása, a nem kivánt terhesség miatt a nők öngyilkossága, a méhüket kötőtűvel szurkálók száma az elvetélés reményében. Az ilyen és még sok más elvetélésre irányuló törekvések miatt, sok gyerek lett nyomorék vagy más módon károsodott.
Borzalom.
Annak, a most már idősebb emberek a megmondhatói, hogy mekkora hátrányt jelentett nekik egész életükben,
"Ratkó gyereknek" lenni.Őket sújtotta a legjobban az Antall kormány alatt, 1992-1994-ben az 1,2 millió munkahely megszűnése. Ezen időszak alatt 500 ezerre növekedett a regisztrált munkanélküliek száma.  A munkahelyek bezárása, eladása kapcsán először ők, a "ratkó gyerekek"  kerültek ki a munkaerőpiacról.
Forrás
Az első "turnus" közülük 2010-től menne nyugdíjba, de nem tud, mert a korhatárt évről évre megemelik, kitolják.
Ha egyszerre mennének, összeroppanna, fizetésképtelen lenne a rendszer. Ezért tolják ki folyamatosan a nyugdíjkorhatár idejét. Megint ők azok, akiknek tovább kell dolgozniuk, mint a pár évvel idősebb társaiknak.
Ezek az emberek az életüket végig dolgoztak, adóztak, járulékot fizettek, gyerekeket neveltek, ennek ellenére továbbra is "nem kívánatosak" maradtak.  Mint ahogy legtöbbjük eleve "nem kivánatos" gyerek volt.
Nem az ő hibájuk, mégis őket nevezik meg bűnösnek, most is ők a nem kívánatosak, amiért sokan vannak. Sanyarú sorsukból kifolyólag ők már igyekeztek kevés gyereket nevelni, de azoknak a legtöbbet megadni. Ezt sok mai 35-45 éves tanúsíthatja.
Gondoltál már arra, hogy a pénzt nem a nyugdíjasok viszik, és nem is azok, akik kénytelenek segélyből élni? A pénzt, az erőforrásokat, az ország vezetői pocsékolják el, osszák szét a haverok között, adják idegen kézbe, viszik ki az országból idegen kézbe, viszik ki az országból.
 
 
fidesz kdmp.jpg"..ahol 100 élve született gyermekre 40–50 abortusz jut? Nyugat-Európában ez a szám 8 és 15 között van.."  érvelt Nagy Kálmán, az abortusz ellen.
Nagy Kálmán az érvelésében, csak az életszinvonal közti különbségeket felejtette el összehasonlítani!

"Pálffy István és Sáringer-Kenyeres Tamás (KDNP) javaslata szerint, a 400millió abortuszra fordítható keretet elvonná és az örökbefogadások ösztönzésére, az örökbefogadói gyes összegének emelésére fordítaná."
Pálffy István és Sáringer-Kenyeres Tamás elképzelése szerint, jöjjenek a nem kivánt gyerekek, legfeljebb majd örökbeadják őket. Ingyen szüljön egy nő, ők meg majd jó pénzzel segítik az örökbefogadót? Sőt, még gyes is járjon az örökbefogadónak!
És mi lesz azzal, aki a saját testében kihordta, fájdalommal megszülte?! Ő a szülés után legyengülve, melleiben a feszülő anyatejjel menjen el dolgozni, ha van hova, vagy dögöljön meg, ott ahol van?!!



Ha sikerül a Fidesz - KDNP elképzelése, akkor a történelem megismétli önmagát. Megszületnek a
Fidesz-KDNP gyerekek.

A legtöbb anya, mégsem fogja örökbe adni a gyermekét, még akkor sem, ha rákényszerült a szülésre. Belét
húzva igyekszik majd felnevelni, több kevesebb sikerrel.
Az abortusztilalom elborzasztó hatásairól itt bővebben és meglepő dolgokat olvashatsz. Ne
sajnáld rá az időt, olvasd el.
Erről a portálról, az egyik hozzászólás részletét idézem:
 "Ráadásul jelenleg kb. 1500 pár vár örökbefogadásra, miközben évente (!) kb. 40 ezer abortuszt hajtanak végre. A fennmaradó pár tízezer gyerek sorsa mi lenne? Intézetben nevelkedni, gyökerek nélkül? Hendikeppel indulni az életben és jó eséllyel lecsúszni, majd megismételni ugyanazt a hibát? Esetleg rosszabbat?"

Egy másik részlet ugyan innen.
"Szeretném én azt látni, hogy mit szólna bármelyik erről szavazó képviselő, ha véletlen az ő 16 éves kislánya maradna "úgy". Arra buzdítaná, hogy kislányom, ugyan, majd legfeljebb örökbe adod??? "


A 23 év alatt eladták a gyáraink, üzemeink legjavát. Pénzért boldog-boldogtalan letelepedhet, földet vehet, a magyar árút meggyilkoló üzemet nyithatnak.
Most magyar gyerekeket akarnak örökbe adni? Kiknek? Melyik országba?
Mert ahogy a kommentelő is írja, Magyarországon nincs annyi örökbefogadni akaró ember, mint amennyi nem kívánatos gyermek lenne.
Mi a cél, a kényszerből megszült gyerekekkel?
Mert a mai gazdasági helyzetre nem lenne hatással. A mai adóbevételeket nem növeli, tehát nem segíti kifizetni a nyugdíjakat, fentartani az eü-et.... stb. Amire hatással lenne, az a kiszolgáltatott, leszegényedő emberek gondjainak a növelése. Nevelő örökbefogadó szülők, intézetek, nevelőotthonok növelése a cél?! Gyerekek
szegénységben, elhagyottan, kiszolgáltatva. Miért kell ez?!
fidesz kdnp2.jpg
                                              Kép: Semjén és Orbán  

A katolikus vallás nevében?!!  Mert más indok nincs erre.

Nincs szándékomban megsérteni a katolikus hívőket, a hitükben. A hit kérdését magánügynek tartom.  Mindenkinek  joga van abban hinni, ami a lelkéhez közel áll. Írásom, a katolikus egyházról, mint intézményről és annak embertelen, képmutató, hazug  mivoltáról szól.

BLOG aljára.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: vallás katolikus vallás fidesz-kdnp

A bejegyzés trackback címe:

https://napifrasz.blog.hu/api/trackback/id/tr135033728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása